Monday, December 15, 2008

Kuidas homoseksualismi hävitada.

Ei, ei. Mul pole tegelikult plaanis homoseksualismi hävitada (ma arvan, et kolmas isik ei tohiks sekkuda kahe inimese eraellu vaatamata nende soost). Aga ma tean, et paljud eestlased seda tahaksid teha. Nende arvates on homoseksuaalsus ebanaturaalne ja nad ei taha, et geid oleksid geid.
Aga nad teevad seda meeletult valesti. Millegipärast arvavad nad, et homoseksuaalsuse hävitamiseks peaks seda kuidagi alla suruma. See on aga meeletu suur viga, sest see ainult soodustab homoseksuaalsust. Miks? Ma selgitan asja evolutsiooniliselt aspektilt, sest nii paljud tahavad tuua evolutsiooni homode ebatolerantsuse põhjuseks, kuigi neil pole suuremat ülevaadet evolutsioonilisest protsessist.

Nii. Esiteks peame selgeks tegema ontogeneesi ja fülogeneesi vahe:
Ontogenees evolutsiooni aspekt, mis piirdub sellega, kuidas organism (sel juhul inimene) muutub enda elu ajal. Ehk siis kui ta on maadleja, siis tal tekivad maadleja kõrvad ja kui on matemaatik, siis tema aju esiots võib laieneda. Samat liiki teokarbid võivad näiteks tihti erinevat värvi olla, sest nende värv oleneb sellest, et mis materjali nende ümber saadaval on.
Fülogenees on aga evolutsiooni aspekt, mis seletab erinevate organismide seost üksteisega ja kuidas üks liik võib oma geneetikat muuta mitme põlvkonna järel välistingimuste tõttu. Ehk siis kuidas ahvid on seotud inimestega ja kuidas meile on mitmetuhande põlvkondadega tekkinud suur aju. Inglismaal oli näiteks üks valget värvi liblikaliik, mis peale mitmeid generatsioone muutus hoopis mustaks, sest ümberringi vabrikud muutsid oma tahmaga looduse mustaks ja must värv oli siis hea kattevärv, nagu sõjaväe roheline laiguline riietus.

Nii. Saades sellest aru märkame me, et looduses on leida homoseksualismi sama tihedalt, kui inimeste seas. Võib tsiteerida kõige rohkem homosid pingviine loomaaedades ja šimpansite homoseksuaalset käitumist. Ja kuna protsent on vaatamata ümbruskonnast suhtelist sama mitme põlvkonna suhtes, siis võime öelda, et homoseksuaalsus on suuremal määral fülogeneesiline aspekt.

Mis see siis tähendab? See tähendab seda, et kui homo paaritub, siis ta annab oma geene edasi oma järglastele ja järglased omakorda veel edasi. Ja just seda paaritumist põhjustab homode kapisolek. Sest kui homo ei julge välja öelda, et on homo ja teda sunnitakse paarituma heteroseksuaaliga, siis ta annab oma homoseksuaalsust edasi järglastele.

Ma toon esimese illustratsiooni, kus sunnitakse homosid paarituma heterodega. See on evolutsiooni aspektis väga lihtsustatud skeem, aga põhimõte säilib.
Kahe hetero paaritumine tekitab kaks hetero last. Hetero naise ja homo mehe paaritumine tekitab "kandjat" ja hetero last (ehk siis last, kes ise pole homo, aga ta kannab homoseksuaalsuse geeni edasi - see on meditsiinis geneetiliste haigustega tihti lugu sarnaselt). Homo naise ja hetero mehe paaritumine tekitab homo lapse ja hetero lapse.

Nagu näha põhjustab homoseksuaalsete sundimine paarituma vastsoost isikuga seda, et homoseksuaalsus kantakse edasi põlvest põlve. Kuidas aga seda peatada?
Vastus on lihtne ja geniaalne: laseme neil väljendada oma homoseksuaalsust. Kui me lubame geidel abielluda ja lapsi lapsendada, siis nad ei saa ise järglasi, kellele geene edasi anda. Toon järgmise illustratsiooni:

Nagu näha, kui lasta kahel homol abielluda ja koos elada, kaob homoseksuaalsuse geen inimrassist. Lisaks toob see meeletuid häid asju juurde nagu fakti, et nad suudavad hoolitseda laste eest, kes on hetero paaride poolt hüljatud. Lisaks toob see natuke headust ka inimkonna arvule, sest inimesi on maailmas liiga palju ja me kahjustame sellega looduslikku infrastruktuuri.

OISKBAVF

0 comments: